About the Recipe
This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.
Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.
Ingredients
วัตถุดิบ
• Verre9 ข้าวโอ๊ตอบเต็มใบกลูเตนฟรี 95 กรัม
• มันหวานนึ่งบด 85 กรัม
• ไข่ไก่เบอร์ 3 (ขนาดกลาง) 2 ฟอง
• แคนเบอร์รี่แห้ง 60 กรัม
• ถั่วพีแคนหั่น 60 กรัม
• เมล็ดกระวาน 1/2 ช้อนโต๊ะ
• เกลือทะเล 1/4 ช้อนโต๊ะ
• น้ำมันมะพร้าว 30 มิลลิลิตร
• เมเปิ้ลไซรัป 30 มิลลิลิตร
Preparation
ขั้นตอนการทำ
1. นำข้าวโอ๊ต 70 กรัม ไปปั่นละเอียดทำเป็นแป้งข้าวโอ๊ต
2. ใส่ข้าวโอ๊ตที่เหลือ 25 กรัม, ถั่วพีแคนหั่น, เมล็ดกระวาน, เกลือทะเล และแคนเบอร์รี่แห้ง ผสมลงในแป้งข้าวโอ๊ต
3. ตอกไข่ใส่ถ้วยเปล่า ตามด้วยน้ำมันมะพร้าว, เมเปิ้ลไซรัป และมันหวานนึ่งบดละเอียด (ที่เย็นแล้ว) ตีวัตถุดิบให้เป็นเนื้อเดียวกัน จากนั้นเทใส่ผสมในแป้งข้าวโอ๊ต
4. คลุกเคล้าส่วนผสมให้เข้ากันจนได้เป็นแป้งคุกกี้
5. จัดวางเป็นชิ้น ๆ บนถาดอบด้วยความหนาที่พอดี
6. นำไปอบด้วยความร้อน 175 องศาฯ 18-22 นาที
7. อบเสร็จพักให้เนื้อคุกกี้เซทตัว จากนั้นชิมเลย !!